Sikker lagring i Drammen – Nøsted Self Storage AS

Lagringstips

Få størst mulig utbytte av ditt minilager!

Pakking/Lagring

Beskytt dine verdier med bruk av silkepapir, isopor, pappesker, tape mv. under transport og lagring. Pappesker bør ikke overfylles. Bøker bør pakkes liggende i små esker pga. tyngde. Merk eskene godt, gjerne på alle sider. Da er det lettere er det å finne igjen det du leter etter. Sett stabile og tunge ting som du sjelden har bruk for innerst i minilageret ditt.

Hvitevarer/ Elektronikk/ Data

Kjøleskap, fryser og andre hvitevarer må nøye tømmes, avrimes, vaskes og tørkes før lagring. La døren/lokket stå litt åpent for å unngå lukt under lagring. Elektroniske artikler/datamaskiner bør legges i originalemballasje om dette er tilgjengelig. På batteridrevne artikler bør batterier tas ut da de vil over tid begynne å lekke og dermed forvolde skade.

Møbler

Tøm skap og skuffer for innhold før transport for ikke å skade møblene. Klær og personlige eiendeler bør pakkes i sterke esker og legg gjerne i møllkuler el. hvis de skal lagres over lengre tid. Hvis mulig bør møbler demonteres for å spare plass og unngå transportskader. Under lagring bør man utnytte tomrom i skap og kommoder. Dekk til med lakener el. ved langtidslagring.

Glass og skjøre gjenstander

Polstre esker i bunn og topp ved pakking av knusbare gjenstander. Benytt pakkepapir/ bobleplast m.m. for å pakke inn knusbare gjenstander. Merk disse eskene spesielt.

Speil, lampeskjermer og bilder/malerier bør beskyttes med bobleplast/skumplast. De bør også lagres stående.

Metall

Unngå oksidering av metall ved å benytte plastposer eller papir som ikke inneholder syre. Krom og støpejern kan man gni inn med et tynt lag med maskinolje/våpenolje for å unngå rust.

Gressklippere og andre maskiner

Disse må tømmes for bensin og eventuelle andre væsker for å unngå lekkasje og brannfare.

Er du i tvil – spør oss før du setter dine ting i minilageret!